SEOlinkit.com

Hyödyt SEOlinkit.comin linkittämisestä sivustollesi

Monissa linkkihakemistoissa linkkejä listataan yleensä pitkässä pötkössä allekkain samalla sivulla ilman minkäänlaista sivuston kuvaustekstiä. Tällaisia sivuja esimerkiksi Google välttämättä juuri arvosta, ja sivuston lisääminen näihin hakemistoihin voi olla turhaa. SEOlinkit.comissa jokainen kohdesivustolle osoittava linkki tietoineen näytetään omalla sivullaan.

Jokainen kohdesivustolle osoittava linkki tietoineen näytetään omalla sivullaan, jonka <title>-määreeseen määritellään automaattisesti sivuston ehdottajan kirjoittama linkkiteksti sivustolle osoittavassa linkissä sekä avainsanat tai -termit. <title>-määre on edelleen yksi tärkeimmistä tekijöistä, joiden avulla sivu voi sijoittua hyvin hakukoneissa. Suomen rajallisen kielialueen ja vähäisen kilpailun vuoksi pelkkä hyvä ja relevantti <title> voi nostaa sivun korkealle hakutuloksissa tietyllä hakutermillä. Jos kuvitellaan, että Google antaa myöhemmin enemmän arvostusta SEOlinkit.com-linkkihakemistolle, SEOlinkit.comissa olevat sivut saattavat nousta korkealle hakutuloksissa ja käyttäjä löytää helposti tämän sivun kautta myös sivuston, jota sivulla esitellään ja jonne linkitetään.

Linkin ehdottaja voi määritellä lisättävälle sivustolle johtavan linkkitekstin. Linkkitekstillä (ankkuritekstillä) on suuri merkitys hakukoneoptimoinnin kannalta lisättävän sivuston sijoittumisessa hakukoneiden hakutuloksissa linkkitekstiin määritellyllä hakutermillä tai hakusanalla.


Hakukoneoptimoinnin perusteet lyhyesti

Hakukoneoptimoinnista ja hyviin tuloksiin johtavista merkittävimmistä tekijöistä voit lukea vaikka täältä: http://www.seomoz.org/article/search-ranking-factors. Search-ranking-factors -sivun tiedot pitänevät edelleen melko hyvin paikkansa.

Jos haluat sivustollesi arvokasta kohdennettua liikennettä, eli sivustosi sijoittuvan korkealle Googlessa ja muissa hakukoneissa sivustosi teemaan sopivilla ja ihmisten hakukoneissa (Googlessa) käyttämillä hakusanoilla- ja termeillä, tee hyvä tiettyyn teemaan keskittyvä sivusto ja optimoi jokainen sivustosi sivu. Lue vaikka Googlen oma Search Engine Optimization Starter Guide. Lisäksi hanki linkkejä eri lähteistä sivustoosi sopivilla hakusanoilla ja -termeillä. Myöhemmin tarpeeksi hyvä sivusto voi myös saada luonnollisia linkkejä jopa korkean PageRankin sivuilta. Jos teet kaiken edes suunnilleen oikein, suomenkielinen sivustosi voi nousta myöhemmin korkealle Googlessa jopa suosituilla hakusanoilla. Hakusanoja ja -termejä kannattaa tutkia esimerkiksi Googlen Avainsanatyökalulla.

Takaisin edelliselle sivulle